Vraag:
Kan ik aanbevelingen hebben over de trackball / muis?
User
2015-12-26 14:23:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn muis is een paar dagen geleden kapot gegaan, dus ik moet een nieuwe muis kopen.

Ik ben geïnteresseerd in een trackball of verticale muis omdat professionele schrijvers zeggen dat dit beter is voor mijn handen en dat het een goed alternatief voor een normale muis.

Ik wil niet te veel geld uitgeven, dus ik ben van plan een van de volgende twee producten te kopen:

Ik surf meestal op het web, en Ik werk soms aan Office Suite-programma's. Soms codeer ik een beetje en speel ik zelden games zoals Minecraft.

Ik zou graag aanbevelingen willen hebben over de bovenstaande twee producten, en als je alternatieve producten hebt waarvan je denkt dat ze beter zijn dan die twee, laat ik weet het.

Ik raad je aan om de beschikbare opties te overwegen via deze checklist: http://capsoff.org/checklist
Wat betreft de muis: heeft u ook gezondheidsproblemen of niet? Ik vraag het omdat trackball of verticale muis deze problemen ook meestal aanpakken.
Een antwoord:
#1
+5
Agent_L
2015-12-26 15:51:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verticale muis is alleen OK als u nooit uw dominante hand van de muis haalt. Gewone gebruikers hebben de neiging om hun hand tussen muis en toetsenbord te bewegen. De verticale muis is hier erg slecht voor, omdat het extra tijd en moeite kost om hem zowel los te laten als weer terug te grijpen. Trackballs zijn iets beter, maar als je het gebruikelijke klik-klik-type-type-klik-klik-patroon volgt, is een gewone muis de beste.

De oefening om je hand heen en weer te bewegen tussen muis en muis. toetsenbord is al het beste voor uw gezondheid. Superergonomische muizen lossen een probleem op dat u niet heeft.

Ik raad u aan om een ​​gewone muis te kopen (bijv. Logitech RX250, ongeveer $ 15). Om bot te zijn: voor gewone gebruikers werken gewone dingen meestal het beste :) Overweeg een betere muis als je het geld hebt om te verbranden.

Als u erop staat een van de genoemde producten te kopen, bekijk dan de klantenrechten in uw (en winkel) rechtsgebied. Op veel plaatsen heb je het recht om een ​​online gekocht product na korte tijd te retourneren, simpelweg omdat het je niet bevalt. Dit is precies de situatie die wetgevers in gedachten hadden. Toch vind ik dat je echt eerst een degelijke instapmuis moet kopen. Tenminste als back-upplan.

Als je wat duurder gaat, ga dan naar A4tech Bloody - geweldige prijs / kwaliteit-radio
@JanDorniak Ja, A4tech Bloody is nog steeds "gewone dingen voor gewone mensen", precies het tegenovergestelde van wat OP in gedachten had.
en precies wat u aanbeveelt. Maar eerlijk gezegd, proberen we niet allemaal de hoeveelheid handwisselingen tussen toetsenbord en muis te minimaliseren?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...