Vraag:
Budgetlaptop voor werken (programmeren)
deuseux12
2015-12-15 06:13:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dus ik ben op zoek naar een goedkope laptop om te programmeren. Ik ga naar het buitenland om mijn diploma computertechniek af te ronden en ik heb een goed stuk gereedschap nodig om mijn werk te doen.

Ik heb het licht nodig en kleiner dan 15 ", aangezien ik moet het in mijn rugzak meenemen. De batterij zou ook meer dan 3 uur moeten meegaan. Mijn huidige laptop is de Toshiba Satellite A500-1EJ, die ik 5-6 jaar geleden heb gekocht, en ik ' Ik zou graag zien dat de nieuwe laptop een verbetering is. Ik wil ook merken als Toshiba en HP vermijden, waar ik slechte ervaringen mee heb gehad ( bijv. ik moest mijn eigenlijke computer 4 tijden vanwege het koelsysteem). Ik wil een betrouwbare laptop die ik lang kan gebruiken. Ten slotte heb ik de computer niet nodig om met een besturingssysteem te komen, maar het moet linux-compatibel zijn omdat ik linux ga installeren, en ik ik wil geen $ 80 uitgeven voor een Windows-licentie die ik niet zal gebruiken.

Mijn budget is $ 500-600.

Bedankt!

Bewerken : Ik kan niet zeggen welk taalprogramma ik gebruik omdat ik er meer dan 10 gebruik, afhankelijk van de situatie (c, python, jav a, c ++, c #, knooppunt, ...). Het enige dat ik kan zeggen is dat ik het niet erg vind om de geïntegreerde grafische kaart te hebben als ik hiermee andere dingen kan coderen dan games (ik zal geen games coderen, alleen basis-GUI's en dat is alles), ook niet codeer alles voor IOS, dus appel wordt volledig weggegooid. ik wil wel een ssd, maar dit zou buiten het budget vallen en ik kan er altijd een over een paar jaar plaatsen. de opslag doet er niet echt toe, ik heb geen 'grote' software meer dan Visual Studio, al het andere zou minder dan 2 GB moeten zijn, dus ik denk dat ik het zou doen met 250-500 GB. Het zou mooi zijn als ik 1-2 virtuele machines tegelijk zou kunnen draaien.

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/300-series/300s-14-inch/ Kan iemand mij een mening geven over deze "Ideapad 300S-14 - 80Q4000KUS"

Welkom bij hardwareaanbevelingen. Voeg indien mogelijk de specifieke taal en software toe die u van plan bent te gebruiken, evenals alle andere software die u op het systeem wilt hebben. Wilt u een SSD-schijf? Hoeveel opslagruimte heb je nodig? Hoe meer details u ons geeft, hoe beter we u kunnen helpen.
Okey, ik heb de vragen al beantwoord. Ik wilde niet veel specificaties geven, want hoe meer ik geef, hoe meer de prijs zal stijgen.
U kunt uw vereisten altijd verdelen in noodzakelijke en leuke dingen. Veel andere vragen doen dit [(voorbeeld)] (http://hardwarerecs.stackexchange.com/questions/1495/notebook-for-developers/)
Ik vind niets om op mijn 'leuke hebbedingetjes'-lijst te zetten, het is allemaal belangrijk, maar ik weet dat het onmogelijk is om zo'n laptop te vinden voor 500-600 €, dus ik vind het niet erg als iets niet lukt .
Twee antwoorden:
#1
+4
Piotr Falkowski
2015-12-15 19:25:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor het programmeren gebeurt de meeste botlenecking, wanneer de inhoud van RAM naar het wisselbestand wordt gedumpt. Dus de prioriteit zou minstens 8 GB RAM moeten zijn (vooral met VM's - als je er twee zou draaien, zou 16 GB beter zijn), naast de SSD - in mijn ervaring levert de processor geen bottleneck tijdens het programmeren, maar ook bij IO-bewerkingen.

Ik zou de Lenovo B50-80-productfamilie overwegen: ze zijn te vinden onder het budget, met een SSD-station en magnetische één en 8 GB RAM. Het heeft een 15,6-scherm dat ertoe doet, tenzij je een externe monitor aansluit, en je kunt ervoor kiezen om een ​​i3-4030U-, i5-5200U- of i7-5500U-processor te hebben, afhankelijk van je budget.

Hovewer, als je geen dvd nodig hebt en je houdt van een 13-inch beeldscherm, dan is de best passende laptop Dell Latitude 3340 13,3-inch i3 4005U 8GB RAM 128GB SSD Windows 8. SSD-station, geen opgeblazen dvd of grafische kaart, is veel dikker en een beetje lichter (1,8 kg vanwege de enorme 5800 mAh-batterij denk ik), kan tot 16 GB RAM aan en het is Dell, dus het zal jaren meegaan. keerzijde is 41 $ + verzendkosten boven het budget.

Dankje voor het antwoord. Ik heb deze gezien, maar ik vond het niet echt leuk, 15'6 ", meer dan 2 kg, uit mijn budget met 8 GB en onmogelijk te vinden in mijn land. Ook zal ik mijn computer vrij vaak formatteren en heb ik gewoon een SSD zal zijn levensduur verkorten.
Ik zal mijn antwoord aanpassen als ik iets netter tegenkom. B50-80 is inderdaad moeilijk te vinden op alleen Nevegg. Wat is uw gewenste schermgrootte? 13 inch? Heb je ook een dvd nodig of heb je er liever geen?
Ja, ik zou willen dat het rond 13 "is. En aangezien ik opstartbare usbs zal gebruiken voor het installeren van het andere besturingssysteem, denk ik niet dat ik een dvd nodig heb, tenzij ik een aantal stuurprogramma's moet installeren (die ik kan een usb ook). ik heb het gevoel dat al deze bekende merken met veel onnodige dingen komen, zoals de dvd, het besturingssysteem, ... en ik kan er geen vinden waarin ik betaal voor wat ik nodig heb
Ja, de zwelling is een zwelling, dvd's verzamelen tegenwoordig stof. Nu snap ik het idee en heb ik mijn reactie gewijzigd.
Wat betreft SSD-schijven en formatteren - tenzij je het dagelijks doet en diep formatteert, maakt het niet uit voor SSD. Ik formatteer mijn 2 jaar oude SSD elke 2-3 maanden, en het is nog steeds 99%. Het formaat voert geen uitgebreide IO uit, het verwijdert alleen de grenzen (begin en einde) van de schijf.
en zullen de virtuele machines zijn levensduur niet verkorten? Ik zou ongeveer 5-10GB-bestanden hebben voor de VM's en ik hoef ze niet elke week opnieuw in te stellen.
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/300-series/300s-14-inch/?sb=:000001C9:0001634C: hoe zit het met deze Ideapad 300S-14 - 80Q4000KUS?
@deuseux12 Alles zal de levensduur van alles verkorten. Het punt is, hoe meer je intensieve IO nodig hebt, hoe beter SSD is. SSD is gebouwd om lang mee te gaan en ik kan me niet herinneren dat ik de harde schijf van 10 jaar geleden heb gebruikt, en ik zal mijn SSD over tien jaar niet meer gebruiken. Voor de 10 jaar zal het duren, denk ik, als ik dat met controller schrijft naar NAND = 26497 GB heb ik 98% van de schijf, wat 1% afname per jaar is. Bereken uw verbruik. Ik verander de schijf liever om de 10 jaar dan tijd te verspillen met wachten tot de visuele studio is geladen gedurende deze 10 jaar.
#2
+2
Stefan
2015-12-17 10:36:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tot dusver heb ik niets gevonden dat beter is dan mijn Thinkpads X201s en een 14 "T61 (4: 3 beeldverhouding) voor mijn eigen behoeften (meestal ook programmeren), dus dat zou ik aanraden. Ze zijn mooi tegenwoordig goedkoop op ebay.

Alles wat recenter is, heeft een belachelijk kort scherm (ze noemen ze "breed" voor de goedgelovigen), wat betekent dat je een grotere en zwaardere machine nodig hebt om hetzelfde aantal te behouden van coderegels op het scherm.

Onmogelijk om het te vinden waar ik vandaan kom, ik kon niet eens een website vinden die ze vroeger verkocht, dus ik kon niet eens de prijs controleren "het zou hebben"
Zoals gezegd, kun je er een paar vinden op ebay. Natuurlijk beperken veel ebay-verkopers zich tot de VS (dat was het geval toen ik mijn T61 kocht die ik naar een vriend moest sturen), maar je zou andere tweedehands sites kunnen proberen.
ja, ik heb zonder geluk gezocht


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...