Vraag:
Bestaat deze audioconnector?
asdf
2016-03-07 21:22:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar elke driewegkabel voor consumentenaudio (1/4 of 1/8 inch, mono of stereo) die kan worden omschreven als een 'T'-splitter in plaats van een' Y'-splitter. Het beoogde gebruik is om meerdere 'T'-splitters op elkaar te kunnen ketenen zonder het kabelgedeelte extra fysiek te belasten (in plaats van de metalen connector).

Ik heb zo'n kabel niet gevonden in mijn zoekopdrachten en vraag me af of iemand anders er een is tegengekomen.

T splitter example

Dus je bent in wezen op zoek naar een Y-splitter die een "extensie" kanaal en een "vertakt" kanaal heeft in plaats van twee "vertakte" kanalen? Zo is het tenminste logisch voor mij.
Een antwoord:
#1
+2
user3169
2016-03-08 11:13:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Misschien kun je iets gebruiken zoals deze, doorvoer RCA-adapters met een zijconnector:

http://www.aliexpress.com/item/10PCS-RCA-adapter-RCA- Man-naar-vrouw-naar-vrouw-MFF-Connector-Adapter-Audio-3 / 32469466648.html? Spm = 2114.40010308.4.167.2LWvQi

http: // www .ebay.co.uk / itm / 2 stuks-Audio-Right-Angle-RCA-Copper-Adapter-Splitter-1-Male-to-2-Female-Gold-Tone- / 191495690255

Daisy chain de lopen en voeg verlengkabels toe vanaf de zijconnectoren.

Merk op dat dit RCA-adapters zijn. Je hebt een adapterstekker of twee nodig om ze te gebruiken met standaard 1/4 "of 1/8" hoofdtelefoon- / luidsprekeraansluitingen.
Bedankt voor de suggestie. Dit is beter dan wat ik vond, en niet onbruikbaar, maar ook niet ideaal voor mijn gebruik, aangezien het FM-F is in plaats van FM-M en RCA een beetje onhandig is. Als al het andere niet lukt, denk ik dat ik die adapters zal gebruiken en ze zal combineren met enkele andere adapters.
Ik heb zoiets niet gezien voor ministekkers. Wat is de signaalfreq. bereik? Signaalniveau?
Audio op lijnniveau
Dan zou ik individuele L / R-bekabeling gebruiken, als het niet te omslachtig is. Het hangt echt af van de fysieke vereisten, omdat u zich zorgen maakt over kabelbelasting.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...