Vraag:
Wat zijn enkele krachtige computergeluidssystemen met eenvoudige installatie?
Adam
2015-09-12 14:27:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb al heel lang het oude Logitech Z313 2.1-geluidssysteem voor mijn computer. Na zoveel jaren van gebruik en verplaatsing, ben ik op zoek naar een draagbaarder en krachtiger systeem.

De bedrading van de Z313 is belastend. De 3,5 mm van de computer gaat naar een controller, vervolgens naar de sub en vervolgens naar de luidsprekers. Ook heeft de sub geen bediening om de bas onafhankelijk van de luidsprekers lager te zetten.

Dus wat ik zoek is een geluidssysteem met deze functies:

 • niet meer dan $ 150
 • 2.1 layout
 • subwoofer met: onafhankelijke bediening, 20+ watt, ~ 6 inch externe driver
 • 2+ inch speaker driver
 • subwoofer met platte bodem zou beter zijn dan een subwoofer met voetjes
 • eenvoudige installatie, niet te veel snoeren (erg belangrijk)

Een inline of ingebouwd volume controle is eigenlijk iets wat ik niet wil, aangezien ik het volume kan regelen met mijn toetsenbord en rechtstreeks in Windows, maar als een goed systeem het heeft, zal ik het niet erg vinden.

Twee antwoorden:
#1
+6
Cfinley
2015-09-22 23:42:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als u bereid bent te wachten, kunt u de Logitech Z333-multimedialuidsprekers aanschaffen. Aangezien dit nog niet is vrijgegeven, kan ik alleen het specificatieblad en de online recensies verlaten, maar het lijkt erop dat het aan uw behoeften voldoet.

Dit is een 2.1-luidsprekersysteem dat $ 80 USD kost. De subwoofer heeft een platte bodem, heeft een eigen onafhankelijke controller en heeft een driver van 5 inch naar voren gericht. De sub heeft een vermogen van 23 watt, terwijl de twee satellieten elk 8 watt hebben. Hoewel de website niet precies zegt hoe groot de stuurprogramma's voor de satellieten zijn, is de breedte van de satellieten ongeveer 4,25 inch, dus ik zou verwachten dat de stuurprogramma's een diameter hebben van 2,5 - 3,5 inch. Er zijn vier 1,5 meter lange kabels voor dit systeem (plus ingangskabels): één voor de voeding (muur naar sub), één voor elke satelliet (sub naar satelliet) en één volumeregelaar (controller naar sub).

Dit systeem heeft zowel een 3,5 mm aux-ingang als stereo RCA-ingangen.

Met nog ongeveer de helft van je budget over, voeg je voor $ 40 een Bluetooth-audioadapter toe waarmee je muziek kunt streamen vanaf elk Bluetooth-audioapparaat. Met beide items zit u nog steeds onder uw budget van $ 150 (exclusief verzendkosten).


UPDATE

Dit lijkt te zijn vrijgegeven. Als u via de Logitech-website bestelt, ontvangt u hiervoor gratis standaardverzending (4-7 werkdagen), aangezien de totale kosten meer dan $ 49 bedragen.

Dat ziet eruit als een geweldig systeem. Vrijwel alles wat ik wil. Ik zal het zeker in de gaten houden.
@Adam Het enige probleem ermee is wanneer het wordt vrijgegeven. Ik heb niets gevonden dat overeenkomt met de datum. Ik zal dit antwoord bijwerken met meer informatie wanneer ik het vind.
#2
+2
ejazz
2015-09-13 11:21:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik had onlangs hetzelfde probleem en ging uiteindelijk voor de Soundsticks III van Harman Kardon. Ze zien er prachtig uit en klinken. Sub staat wel op pootjes, maar geeft een heel strak geluid.

Ik heb de mijne voor € 100 (ongeveer $ 120).

Het heeft de volgende kenmerken:

 • Prijs rond de € 99 (in ieder geval hier in Nederland)
 • 2.1 layout
 • Subwoofer met: onafhankelijke regeling, 20+ watt, 6 inch externe driver
 • Subwoofer op voet.
 • Vier 1 inch full-range transducers per kanaal aangedreven door een 10 watt versterker voor kamervullend geluid
 • Aanraakvolume en dempingsregelaars
 • In hoek verstelbare satellieten
 • Eenvoudige installatie, één akkoord van elke luidspreker naar de subwoofer, een mini-jack-ingang voor het aansluiten van uw apparaat en een stroomingang aangesloten op de subwoofer.
Ik heb gehoord dat dit een geweldig systeem is, maar de look is gewoon te veel voor mij. Ik ben een minimalistisch persoon.
Hallo jazz! Dit antwoord kan worden verbeterd als u enkele van de functies van uw product zou kunnen noemen. Anders vind ik de Soundsticks ook leuk :)
Bedankt voor de reactie! Ik heb een aantal functies aan het bericht toegevoegd


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...