Vraag:
HD-projector voor een thuisbioscoop?
Andy
2015-09-14 22:45:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een projector voor aan het plafond voor een thuisbioscoop. Deze projector zal worden gebruikt om films te kijken, tv te kijken en computerspelletjes met controller te spelen.

Vereisten:

 • Lange levensduur van de lamp (mijn veronderstelling is dat de projector wordt gebruikt een paar uur per dag aan verschillende hierboven genoemde activiteiten)
 • Moet levendige kleuren hebben en geen "strepen" vertonen tijdens snelle bewegingen in actiescènes of games
 • 1080p (of hoger, indien beschikbaar) resolutie
 • Meerdere apparaatingangen is een pluspunt, bij voorkeur met elk HDMI
 • Klein formaat. "Klein" is subjectief, maar ik wil niet dat er een gigantisch object aan het plafond hangt. Kleiner zou lichter moeten betekenen.

Enkele bonusfuncties:

 • Aan / uit en andere instellingen (contrast / helderheid / invoerapparaat / enz.) kunnen worden geconfigureerd om een ​​Harmony-afstandsbediening te gebruiken
 • Snel aan, minder dan 10 seconden
 • Het vervangen van de lamp is mogelijk zonder de hele projector van het plafond te verwijderen

Het belangrijkste voor mij is de eerste twee opsommingstekens. Ik heb veel projectoren gezien en gebruikt die "strepen" tijdens snelle bewegingen. Ik wil ervoor zorgen dat dit niet gebeurt. Het zou idealiter onder de $ 700 liggen en stil zijn.

Tot op zekere hoogte zijn strepen een product van uw ogen, en niet van de projector. Ja, projectoren kunnen de effecten verminderen, maar slechts tot op zekere hoogte - als u naar een helder licht kijkt, worden de pigmenten in uw oog die kleuren herkennen, gebleekt door de heldere kleuren. Wanneer het beeld snel beweegt, merkt u dit verbleken op als sporen die zijn achtergelaten door het bewegende object. Dus ja, je kunt projectoren krijgen die dit minder hebben - houd er rekening mee dat het onwaarschijnlijk is dat je alles kwijt zult raken.
Geeft u om prijs of ventilatorvolume?
Ik heb liever iets stils (thuisbioscoop en zo), qua prijs, als je de prijs onder de $ 700 kunt houden, zou ik blij zijn. Ik weet echter niet of dat mogelijk is.
@ArtOfCode Streaking kan ook worden gegroepeerd als een soort ghosting. Ghosting wordt gecreëerd door de vertraging tussen het overschakelen van zwart naar wit of vice versa (en dingen daartussenin), wat meestal een lichtgrijze kleurstreep achterlaat bij bewegende dingen. Dit kan bijna 100% worden geëlimineerd met betere hardware. Maar dan heb je nog steeds het oogprobleem dat je noemde.
@Adam aye, dat is de verbetering die je kunt krijgen in hardware die ik noemde. Helaas kunt u uw ooghardware niet verbeteren.
Een antwoord:
#1
+7
Adam
2015-09-15 03:36:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Acer heeft over het algemeen geweldige thuisbioscoopprojectoren met heel veel positieve beoordelingen op zowel Amazon als Newegg.

De Acer H6510BD ($ 590) heeft vrijwel alles wat je nodig hebt.

 • Minimaal 4000 uur levensduur van de lamp - heeft eco-opties om dit te verlengen
 • Contrastverhouding van 10.000: 1 om kleuren naar voren te halen en donkerder donker te worden
 • 1080p resolutie ondersteunende schermen van 40-300 inch
 • Twee HDMI-ingangen plus andere - heeft luidsprekers om indien nodig HDMI-audio te gebruiken
 • Weegt slechts 4,8 pond, erg klein in vergelijking met andere van zijn kaliber
 • ± 40 graden verticale keystone voor montage op hoge plafonds
 • En natuurlijk een reeks handige Acer-functies om de beeldkwaliteit en prestaties te verbeteren

Dit lijkt de beste koop voor de prijs te zijn. Ik heb zoveel andere projectoren rond deze prijs gezien die vreselijk presteren.

Hier is een video waarin deze wordt bekeken tegen een grote muur (80 inch). Je kunt levendige kleuren zien en uitstekende helderheid.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...