Vraag:
Goedkope USB-drive bay met koptelefoonuitgang
James
2015-12-25 22:31:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb zojuist de Phantom NZXT-behuizing ( specificaties) voor mijn pc ontvangen. Het werkt geweldig voor mij, maar dit ding is zo groot dat het nauwelijks in mijn bureau past! Nu past het wel , maar aangezien de 1/8 inch audio-uitgang en USB-poorten bovenaan zitten, kan ik geen van de USB-poorten of mijn koptelefoon aansluiten. Aangezien dit ding aan de voorkant 5 schijfposities heeft, zou ik graag een USB-schijfcompartiment met een 1/8 in uitvoer voor mijn hoofdtelefoon willen hebben. Ik kan veel USB-baaien op Google vinden, maar geen enkele heeft een koptelefoonpoort. Als ik zoek naar "USB-bay met aux", krijg ik een heleboel links naar versterkers, die duidelijk niet zijn wat ik zoek. Bestaat dit überhaupt?

Vereisten

  • 5.25 "

  • Minstens twee USB-ingangen (maar bij voorkeur meer) en één koptelefoonuitgang.

  • Hoe goedkoper, hoe beter. 20 USD zou ideaal zijn, maar ik zou tot 35 kunnen gaan.

Voorkeuren

  • USB 3.0 zou leuk zijn, maar 2.0 zou ook prima werken.
Drie antwoorden:
#1
+4
Mark
2015-12-26 13:20:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het lijkt erop dat uw case standaard audio op het voorpaneel heeft. Als dat klopt, wordt het vinden van compatibele frontpaneel-bays veel gemakkelijker.

De goedkoopste 5,25-inch bay die ik heb kunnen vinden, is deze $ 40-bay van Kingwin, die in heeft naast twee USB 3.0-poorten en HD-audio een eSATA-poort, een alles-onder-de-zon-kaartlezer, twee ventilatorcontrollers en een temperatuurdisplay.

Echter, 3.5 "-> 5.25" bay-adapters zijn goedkoop en gemakkelijk te vinden. Met een daarvan krijgt u met een bay van $ 20 3,5 inch van Silverstone vier USB 2.0-poorten, HD-audio en een FireWire-poort (of als het u niet kan schelen over uiterlijk, $ 18 krijgt u hetzelfde in zilver); $ 25 van Silverstone levert je vier USB 3.0-poorten en HD-audio op.

Ik heb hier geen ervaring mee, maar Silverstone heeft een behoorlijke reputatie en een eenvoudig frontpaneel poort is moeilijk te verknoeien - het zijn gewoon een aantal draden die op de juiste aansluiting zijn gesoldeerd, zonder dat er elektronica bij betrokken is.

#2
+2
palacsint
2015-12-28 00:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou deze van eBay proberen:

USB 3.0 and audio front panel3.5 to 5.25 drive adapter

De adapter is $ 3, het voorpaneel is ~ $ 11, hoewel verzending meestal niet al te snel is vanuit Hong Kong.

Ik heb een soortgelijk voorpaneel (zonder audio). De USB 3.0-poorten werken goed voor mij.

#3
+2
Agent_L
2015-12-28 17:42:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vrijwel alle audio op het voorpaneel zal voor u werken. Ik zocht alleen naar 'audio 5,25' en vond dit product voor $ 14 (douane en btw kunnen van toepassing zijn). Het voldoet precies aan uw eisen en niets meer. Het is ook vermeldenswaard dat het "HD-audio" is - dat is de meest recente specificatie van het aansluiten van audio-aansluitingen op het moederbord (het gedeelte dat ervoor zorgt dat uw computer het aansluiten van aansluitingen detecteert en u in software laat beslissen welke functie hij zal uitvoeren).

Maar als je echt op zoek bent naar het simpelweg repliceren van de AUX-aansluiting vanaf de achterkant van je computer, dan zijn producten zoals dit archeologische artefact verrassend genoeg nog steeds beschikbaar. Het punt is zichtbaar op de laatste foto: die kabels maken helemaal geen verbinding met interne moederbordpoorten! Het zijn gewoon "domme" verlengkabels van mannelijke jack naar vrouwelijke jack. Als u zulke speciale behoeften heeft, zullen ze uw computer laten denken dat er altijd iets is aangesloten, zelfs als er niets aan het voorpaneel is bevestigd. Leuk feitje: het werkt zelfs net zo goed op het bureau, buiten je computer.

Kanttekening: aangezien je koffer een schuifdeur heeft die de toegang tot de frontpanelen blokkeert, misschien gewone verlengsnoeren: een paar voor koptelefoon / microfoon en een andere voor USB, is aangesloten op de achterkant beter geschikt voor uw doeleinden?

Nog een andere gedachte: veel monitoren hebben USB-hubs en audio out (van HDMI) -aansluiting. Er is een kleine kans dat u al alles heeft wat u nodig heeft :)Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...