Vraag:
Indoor drone met een automatische docking / oplaadprocedure
Enigma
2016-03-04 04:22:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wil een goede drone voor binnenshuis die ook een dockingstation heeft waarop hij wordt opgeladen.

Idealiter zou dit onderdeel worden geautomatiseerd met sensoren, zodat je hem kunt laten landen wanneer hij boven de docking zweeft. station en hij zou landen en beginnen met opladen.

Drone heeft beslist ook een camera nodig - hoe beter de kwaliteit, hoe beter.

In wezen ben ik op zoek naar een bijna handsfree drone mogelijk voor gebruik op afstand.

Ik heb (nog) geen drone gevonden die dit doet in de handel. Er zijn echter [onderzoek] (http://engineering.nyu.edu/mechatronics/projects/ME7836/Spring2015/Propeller_mini_project/AR-Drone/Mini_Project_2_2.pdf) projecten die dit hebben bereikt met behulp van een AR-drone ([video] ( https://www.youtube.com/watch?v=vG_UZaogTGA), een andere - niet AR-drone - die op een 'bewegend' doelwit [video] (https://www.youtube.com/watch?v=JRjJV_WLluA) aanmeert
Een antwoord:
Enigma
2016-09-20 06:53:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niet bepaald een drone, maar bereikt min of meer hetzelfde. Dit ding is best gaaf:

enter image description here enter image description here

Site: http: // wereldwijd .varram.com /


Update: dit product heeft vreselijke ondersteuning en de software ontbreekt ernstig zonder plannen voor verbetering voor noodzakelijke dingen zoals LAN-detectie.

Erg genoeg om ervoor te zorgen dat u uw antwoord wilt verwijderen? Of zou je ermee kunnen leven als je geen alternatieven hebt?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...