Vraag:
Grafische kaart die drie monitoren kan ondersteunen
Giwrgos Gkogkas
2015-09-16 17:22:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik wil meerdere monitoren voor mijn pc gebruiken, drie in totaal.

Ik zou graag willen weten welke grafische kaart zou werken:

  • 2 24 "full- HD-monitoren
  • 1 21-inch HD-ready monitoren

Alle monitoren ondersteunen een maximale resolutie van 1920x1080. Mijn ondersteunde aansluitingen zijn 1 HDMI, 1 HDMI over DVI en een VGA.

Ik moet er rekening mee houden dat ik in de toekomst de 21 "monitor zou kunnen upgraden naar een 24".

Waar gebruik je de computer voor? De meeste videokaarten met drie uitgangspoorten kunnen de monitoren "aan". Maar als u van plan bent intensieve dingen te doen (bijv. Gamen), heeft u misschien andere behoeften dan iemand die documenten schrijft en op internet surft.
@Andy Meestal coderen en typen. Maar ik zou graag de mogelijkheid hebben om sommige games te spelen zonder flikkering of enig ander probleem.
Het zou zijn als u uw vraag zou willen bewerken en specificeren wat voor soort games u zou willen spelen, enz ... Veel oude grafische kaarten ondersteunen deze configuratie in termen van programmering, maar niet in termen van gaming.
Wat is uw prijsklasse, welke kaart gebruikt u momenteel? Welke voeding en moederbord gebruikt u. Deze items kunnen van invloed zijn op welke kaart uw systeem kan ondersteunen. :)
@GiwrgosGkogkas Wat voor soort spellen hoop je te spelen? Als je slagveld 4 en Arma 3 bedoelt, zou ik een heel ander soort gpu aanbevelen dan als je solitaire en mijnenveger bedoelt.
Het spijt me, waarschijnlijk vind je dit soort antwoorden niet leuk, daarom raad ik het aan in de opmerking: waarom koop je geen gewoon moederbord met een geïntegreerd grafisch slot en breid je het uit met een ook gangbare tweekoppige videokaart ?
Er is niet genoeg informatie om een ​​zinvol antwoord te geven. Bouw je een nieuwe pc? Als dit niet het geval is, moet u ons vertellen wat uw moederbord ondersteunt. Gaat u alleen een recente versie van Windows gebruiken of is de ondersteuning van het besturingssysteem van belang? Zijn lawaai en hitte een punt van zorg? Hoeveel ben je bereid te betalen?
Bewerk uw vraag om uw budget op te nemen en specifiek wat u gaat doen met de 3 monitoren. Als u aan het gamen bent, geef dan aan welke games u gaat spelen en of die games meerdere monitorconfiguraties ondersteunen.
Een antwoord:
Adam Wykes
2016-09-19 12:36:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helaas zijn er maar een paar GPU's die echt iets anders kunnen dan 2 monitoren zonder DisplayPort of actieve adapters / splitters met een of andere exotische beschrijving te hoeven gebruiken, en de kaarten die dit doen zijn enigszins zeldzaam en vaak duur als je ze kunt vinden hen. Een kaart waarvan ik regelmatig heb vastgesteld dat deze relatief goedkoop is (en nog steeds in staat is om 3 FHD-schermen aan te kunnen) is de Sapphire 100322FLEX Radeon HD 6450 grafische kaart 1GB Fanless . Hieraan is de eigen derde RAMDAC van Sapphire toegevoegd (ze noemen dit FleX-technologie), waardoor alle drie de grafische outs tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Hoewel het waar is dat het niet per se met een VGA-poort wordt geleverd, is dit eenvoudig te verhelpen door de meegeleverde DVI-VGA-adapter toe te voegen aan de DVI-D-poort (de poort met de vier extra gaten langs de kruisinzet). / p>

De andere optie (en vaak een betere voor veel mensen) is om een ​​GPU te gebruiken om een ​​aantal van je beeldschermen aan te sturen, maar houd je moederbord / CPU grafische chip ingeschakeld zodat je een aantal van die video-uitgangen kunt gebruiken (en bijbehorende reserve RAMDAC's) om uw derde (en vierde) scherm (en) aan te sturen.

Bedankt dat je hierop hebt gewezen.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...