Vraag:
USB Rubber Ducky alternatief
Rubydesic
2015-11-20 03:16:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat ik wil is in feite een USB-stick die zichzelf registreert als opslagapparaat, en voor de nietsvermoedende (in sommige gevallen) gebruiker een toetsenbord. (Ik ben niet van plan iets kwaadaardigs te doen, alleen trollen en sommige mensen helpen die niet zo goed zijn in het snel gebruiken van computers: ^)

Hoe dan ook, ik weet dat er al de USB Rubber Ducky, maar dat vind ik te duur. Zijn er andere alternatieven die dezelfde functionaliteit bieden, maar goedkoper?

Budget: < $ 42

Bij voorkeur budget: < $ 20

kun je geen normale usb doen met een autorun-eigenschap?
@Thomcdrom Kunt u het uitleggen?
@RubyJunk Ik weet het niet zeker, maar wat je zou kunnen doen is een auto run scrip met een app die op de schijf is geïnstalleerd. laat het dan gewoon in de lade lopen.
Heb je [DigiDucky] (https://github.com/geckom/DigiDucky) bekeken?
Een antwoord:
Fletcher
2018-12-18 09:25:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dus in wezen zou je een Arduino pro micro met een usb-adapter willen hebben. Seytonic op YouTube heeft een hele serie gemaakt over een doe-het-zelf-rubberen eend met een Arduino. je kunt zijn eerste video over het onderwerp hier vinden, maar als je die video eenmaal hebt gezien, raad ik je aan de bijgewerkte video over het onderwerp te bekijken, die je hier kunt vinden. Hij gaat ook dieper door verschillende functies aan de Arduino toe te voegen, zoals SD-kaartopslag of schakelaars om tussen scripts te wisselen.

Hoewel dit een van de goedkopere oplossingen is, betekent het ook dat je meer werk moet doen om het up and running. Als je niet thuis bent in de kunsten van Arduino-programmeren, of als je geen zin hebt om veel moeite te doen, raad ik je aan om Maltronics te bekijken en naar het gedeelte MalDuino te gaan. De site wordt gehost door Seytonic zelf en alle producten worden door hem met de hand gesoldeerd. Ik denk dat dit de beste optie is voor uw behoeften, aangezien u geen extreem laag budget heeft. De goedkoopste optie, de MalDuino lite, kost ongeveer 16 USD, en om te converteren tussen ducky script en Arduino kun je Seytonics DuckyScriptConverter bekijken.

Nog iets dat je kunt doen, hoewel ik pleit voor ertegen is om erop uit te gaan en een stel DigiSparks te kopen voor één dollar per stuk. Dit is waarschijnlijk een slecht idee, tenzij je uren hebt om met ze te spelen zoals ik, ook zullen de meeste die je krijgt kapot gaan en daarom raad ik je aan om een ​​aanzienlijk grote hoeveelheid te kopen. Maar zoals ik al zei: tenzij je tijd over hebt, raad ik je aan om van deze optie af te blijven.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...