Vraag:
Nieuwe desktop-pc voor extreme gamers en webontwikkelaars
user1545
2016-01-18 13:22:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een nieuwe desktop-pc binnen de komende maand, maar ik ben geen computerexpert en ik weet niet zeker wat voor soort hardware ik moet zoeken dat aan mijn behoeften voldoet en binnen mijn budget valt van 500 USD. Die behoeften zijn:

Kan games als Skyrim, Fallout 4 en Dragon Age Inquisition gemakkelijk aan, heeft minimaal 700 GB aan ruimte, bij voorkeur meer, en bij voorkeur een SSD, heeft minimaal 6 GB RAM, kan kan meerdere OS-installaties verwerken (zodat ik Windows, Linux en Mac-besturingssystemen vanaf dezelfde machine kan installeren en uitvoeren), moet hardware hebben die geschikt is voor Mac.

Waar ik het voor nodig heb, is gaming en webontwikkeling .

Wat ik niet nodig heb, is een monitor, toetsenbord of muis.

Ik zou ook heel graag iets kleins en lichtgewicht willen, zoals een mini-pc, omdat ik geen internet heb waar ik woon en zou de computer tussen mijn huis en het huis van mijn ouders moeten verplaatsen, maar ik kan geen laptop krijgen omdat ze te snel doorbranden door hard gebruik.

De goedkoopste SSD van meer dan 700 GB kost $ 240, dus het zal heel moeilijk zijn om met dit budget aan je eisen te voldoen.
De SSD is alleen geplaatst omdat het werd aanbevolen, ik heb het niet echt 'nodig', dus het is geen vereiste.
Ik stel voor dat je deze vraag opsplitst in afzonderlijke componenten. Op die manier hebben we zeer specifieke vragen met een beperkt aantal goede antwoorden. U moet ook meer eisen stellen. Ik stel voor om in de volgende volgorde te vragen: Case (vormfactorvereiste), moederbord (I / O en betrouwbaarheid), GPU en CPU (FPS en kwaliteit), RAM (multitasking) en PSU. Op die manier zijn de antwoorden redelijk kort, terwijl de beweegredenen nog steeds worden uitgelegd.
500usd is nauwelijks extreem. Zoals altijd stel ik voor te beginnen met de gids voor logische incrementen. Dat gezegd hebbende, de behoefte aan extreem kleine afmetingen * en * goede prestaties * en * dat is lastig. Misschien kan een mini itx-build een goed compromis zijn ...
Twee antwoorden:
Journeyman Geek
2016-01-18 20:27:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik probeerde de best mogelijke build te krijgen binnen het budget. Het is gebaseerd op skylake / pentium en weerspiegelt zeker enkele van mijn bouwvooroordelen. Het is ontworpen om een ​​ eenvoudige machine te zijn met relatief weinig compromissen en de optie om te upgraden als er geld beschikbaar is. De machine van @ ivaan is waarschijnlijk een ander handig startpunt, hoewel ik voor iets modernere, kleinere onderdelen ging. Ik heb de pc-onderdelenkiezerlijst gekoppeld, zodat je kunt spelen

PCPartPicker-onderdelenlijst: http://pcpartpicker.com/p/Yy3XjX

Uitsplitsing van de prijs per handelaar: http://pcpartpicker.com/p/Yy3XjX/by_merchant/

  CPU: Intel Pentium G4400 3,3 GHz dual-core processor ($ 59,99 @ SuperBiiz) Moederbord: ASRock H170M-ITX / DL Mini ITX LGA1151 Moederbord ($ 92,98 @ Newegg) Geheugen: G.Skill Ripjaws V-serie 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400-geheugen ($ 74,88 @ OutletPC) Opslag: Hitachi Deskstar 7K2000 2TB 3,5 " 7200 rpm interne harde schijf ($ 62,00 @ Amazon) Videokaart: Asus GeForce GTX 950 2 GB videokaart ($ 139,99 @ Micro Center) Behuizing: Cooler Master Elite 110 Mini ITX Tower-behuizing ($ 38,98 @ in Newegg) Voeding: * Cooler Master Elite Power 400 W ATX Stroomvoorziening ($ 29,99 @ Directron) Totaal: $ 498,81 Prijzen zijn inclusief verzendkosten, belastingen en kortingen indien beschikbaar  

Dit is een startpunt . Het is handig om te begrijpen waarom ik bepaalde onderdelen uitgekozen, en wat je ze kunt vervangen wi th

Dus ... compromissen - ik ging voor het laagste pentium dat ik kon, voor lage kosten en energie-efficiëntie. Een goede core i3 of i5 zou leuk zijn. Ik ging voor skylake omdat er een paar handige functies zijn.

Ik ging voor 16 GB RAM, persoonlijke voorkeur, en je zou een paar dollars kunnen besparen door voor minder te gaan, maar dit maximaliseert de ram. Hangt af van uw behoeften, maar 2x4 zou werken. Dit is DDR4-ram, in plaats van DDR3

Asrock is tegenwoordig redelijk solide, en een mini itx moederbord / behuizing is ongeveer zo klein als je kunt en nog steeds gamen. Deze is raar en ondersteunt m.2 niet, maar ik probeerde te minimaliseren voor kosten + betrouwbaarheid.

Ging voor een mini itx compatibele kleine videokaart - misschien zou een 960 of een r9 nano een stap zijn

De cooler master Elite 110 is een mooie kleine behuizing die een volledige PSU kan gebruiken. Ik vind PSU's met een kleine vormfactor beperkend.

De PSU is een compromis voor de kosten. Ik heb liever een modulaire PSU in een mini-ITX-build.

Ik zou hier voorraadkoeling gebruiken - het is goed genoeg, klein en ik heb niet veel budget om van te ontwerpen.

HGST is in feite de meest betrouwbare harde schijven voor consumenten die u kunt kopen. Het is niet zo veel meer, en ik vertrouw ze. Ik denk dat je dit zou kunnen ruilen voor een SSD of een kleinere schijf.

ivaan
2016-01-18 15:54:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ten eerste zou ik willen voorstellen om het budget te verhogen als je games wilt spelen met hoge grafische instellingen, omdat desktops binnen het budget van $ 500 nieuwe games zoals Fallout 4 niet volledig kunnen uitvoeren.

500 USD - PC:

Deze set kost 493 USD , maar als je nieuwe games in alle details wil spelen, zou ik aanraden om extra geld te besparen voor GTX 970 (~ 300 USD) en Intel Core i5 (bijvoorbeeld "4690" - 225 USD).Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...