Vraag:
Draadloze HD-projector> 2000 Lumen
Ctrl-alt-dlt
2016-04-06 16:13:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik hoop een projector in onze kantoorruimte te installeren om naar te streamen vanaf laptops / macbooks / tablets enz. Maar vanwege de lay-out kunnen we niet gemakkelijk kabels van de apparaten naar de projector leiden.

Zijn er oplossingen om dit probleem op te lossen? Draadloze projectoren lijken alleen Miracast-compatibel te zijn en ondersteunen dus niets anders dan Windows 8.1+ en Android 4.2+ apparaten. Zijn er echt draadloze projectoren?

Ik heb geen echt budget, maar minder dan € 1000 zou leuk zijn.

Miracast is een standaard voor draadloze weergave (om eerlijk te zijn, ik gebruik het woord "standaard" vrij losjes). Wat denk je dat ze niet "echt draadloos" zijn?
@T.J.L. Het ondersteunt geen Apple-producten of Chromebooks.
Dat heb je omgekeerd: Apple-producten ondersteunen Miracast niet. Miracast / Wi-Di is eigenlijk een functie die is ingebouwd in recente Intel CPU's waar Apple geen gebruik van maakt (Apple's keuze om meer AppleTV-eenheden te verkopen, niet iets waarvan ze uitgesloten zijn). AirPlay en Chromecast zijn geen "echt" draadloze weergavetechnologieën; de betrokken apparaten doen meer dan alleen de videofeed verzenden. Miracast is _effectief_ een draadloze HDMI-kabel; het probeert niet slim te zijn, het is "gewoon" (en veel meer "echt") een draadloze weergavetechnologie.
@T.J.L. Er komen dus mensen naar dit kantoor om presentaties te geven, die allemaal de projector willen gebruiken. Ze hebben allerlei apparaten, Windows, Apple en Android. Zal Miracast op allemaal werken?
Windows, Linux en Android kunnen allemaal Miracast / Wi-Di gebruiken, ervan uitgaande dat ze de vereiste hardware en software op het apparaat hebben. Apple heeft zichzelf uitgesloten door de keuze van Apple, waardoor hun klanten gedwongen werden ook een AppleTV-box aan te schaffen. Op voldoende recente Intel-gebaseerde MacBooks zit een deel van de hardware om Miracast / Wi-Di te gebruiken in de CPU, maar er is geen manier om er toegang toe te krijgen. Chromebooks staan ​​ietwat in de kou, maar dat komt omdat ze sowieso half # @ $ ed computers zijn.
@T.J.L. Oké, bedankt voor het advies. Heeft u ideeën om een ​​apparaat draadloos met een projector te verbinden? Ongeacht het besturingssysteem?
We hebben het vrijwel behandeld; je wilt iets met Miracast ingebouwd voor alles, behalve Apple, en een HDMI-poort om er een AppleTV op aan te sluiten voor Apple. De AppleTV is klein, dus u kunt waarschijnlijk een manier vinden om hem op dezelfde steun als de projector te bevestigen en hem daar gewoon te laten zitten. Het heeft wifi, dus u hoeft niets anders te leveren dan stroom. Ik kan geen specifieke aanbevelingen doen, dus ik heb geen antwoord gegeven.
@T.J.L. Heel erg bedankt hiervoor, het wordt zeer gewaardeerd.
Een antwoord:
T.J.L.
2016-04-12 20:52:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om Windows, Android, Mac OS-X en iOS te ondersteunen, heb je een tweedelige oplossing nodig.

Zoals je al hebt ontdekt, Miracast is een standaard voor draadloze beeldschermen. Het is in feite HDMI-over-wireless. De Wi-Fi Alliance houdt een lijst met compatibele producten bij. Merk op dat het door verschillende leveranciers verschillende dingen kan worden genoemd; Samsung noemt het bijvoorbeeld "AllShare Cast".

Windows 8.1 en Windows 10 ondersteunen Miracast. Het hangt af van hardware-ondersteuning in de GPU, die moderne Intel-CPU's hebben geïntegreerd. Houd er rekening mee dat het hebben van het juiste besturingssysteem niet altijd betekent dat de computer over de juiste hardware beschikt.

Hetzelfde geldt voor Android - 4.2 en hoger hebben de softwaremogelijkheden, maar het is alleen nuttig als de telefoon of tablet de hardwaremogelijkheden heeft.

Aan de andere kant ...

Apple heeft zichzelf uitgesloten door de keuze van Apple en dwingt hun klanten om ook een AppleTV-box te kopen. Op voldoende recente Intel-gebaseerde Macs is een deel van de hardware om Miracast / Wi-Di te gebruiken theoretisch aanwezig in de CPU, maar er is geen manier om er toegang toe te krijgen.

om dezelfde mogelijkheid voor Apple-apparaten te krijgen, moet u een AppleTV in uw installatie opnemen. De AppleTV is klein, dus je kunt waarschijnlijk een manier vinden om hem op dezelfde steun als de projector te bevestigen en hem daar gewoon te laten zitten. Hij heeft wifi, dus u hoeft niets anders te leveren dan stroom.

Samengevat : uw projector heeft Miracast-functionaliteit nodig en een HDMI-poort voor de Apple TV.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...