Vraag:
Eén DVR-apparaat om videobewaking op meerdere locaties te standaardiseren
Vojtěch Dohnal
2016-02-15 19:10:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een DVR-achtig product dat het volgende kan volgen:

  • kan verbinding maken met verschillende CCTV-camera's (met een standaard BNC-uitgang), meestal PAL CVBS.
  • downloaden van historische gegevens kan op afstand (nachtelijk) worden uitgevoerd via een beveiligd kanaal (SFTP, SSH, Windows-share enz.), eventueel minder veilige FTP enz. vanaf een verre locatie via een IP-netwerk, het formaat moet bij voorkeur brokken zijn van een standaard videoformaat zoals mp4 met H.264-codec
  • ondersteunt opties om real-time video-uitvoer in te sluiten in een aangepaste webpagina of Windows-app
  • ondersteunt goede bewegingsdetectie en goede kwaliteit met opties (idealiter opslag zowel bewegingsdetectiescènes als de hele tijd afzonderlijk)
  • het zou fijn zijn om goede metadata over video's te hebben gemaakt, zodat output-opnames tijd vs. bewegingsdetectie programmatisch kunnen worden gemaakt
  • kan worden ingesteld om oude opnames automatisch of programmatisch te verwijderen
  • biedt de mogelijkheid om een ​​externe monitor aan te sluiten om real-time c foto's van ameras op de site

Ik overweeg om een ​​videobewakingsserver op het intranet te maken. Dus ik ben op zoek naar een DVR met goede automatiseringsmogelijkheden. Idealiter met de software-optie voor videobewakingsservers.


Ok, ik heb gewoon een goed universeel en niet te duur apparaat nodig, zelfs zonder punten 2 - 3 (downloaden ..., ingebouwde video-uitgang), als er zijn er ideeën?

Het lijkt erop dat deze goed zou kunnen zijn (zonder 2-3) http://www.dahuasecurity.com/products/hcvr720472087216a-s3-1434.html
Een antwoord:
Vojtěch Dohnal
2016-09-23 18:49:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Na wat overwegingen heb ik besloten voor het HIKVISION-platform. Ik koos dat platform boven DASHUA, voornamelijk vanwege betere ondersteuning in mijn land en een beter firmware-upgradeprogramma.

Meerdere platforms (zoals DASHUA, HIKVISION, AVTECH enz.) Kunnen tegenwoordig niet worden gemengd, vooral omdat de ONVIF G-standaard niet is maar toch op grote schaal geïmplementeerd. Sommige pogingen, zoals Ozeki SDK, bestaan ​​om bewakingsapparaten te verenigen in termen van universele softwarebibliotheek, maar het downloaden van historische gegevens wordt nog niet ondersteund op de DVR / NVR-apparaten.

Het is dus een betere optie om een ​​nieuwe hybride DVR te kopen op elke site en gebruik één veelgebruikte software zoals iVMS 4200.

Zo'n apparaat is ofwel

HCVR5104 / 5108 / 5116HS-S3 met SmartPSSor

DS-7204/7208 / 16HQHI-F1 / N met iVMS 4200 (die ik heb gekozen).

Ik hoop dat de ONVIF G op een dag wordt geïmplementeerd en dat er een fatsoenlijke SDK of unversal tools om het met verschillende apparaten te gebruiken.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...