Vraag:
Mobiele telefoon in kamer ontbrekende oproepen
Ashish Kumar
2016-01-27 01:14:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik bewaar mijn telefoon altijd in mijn kamer en ga tv kijken, zodat ik oproepen mis. Ik wil de telefoon niet altijd bij me houden en toch een soort melding krijgen over een oproep of bericht dat ik krijg terwijl ik ergens anders in huis ben. Is er een apparaat waarmee mijn telefoon kan worden gekoppeld via Bluetooth of wifi, zodat die telefoon in mijn kamer staat terwijl het apparaat zich in de tv-kamer bevindt en gaat overgaan als ik een oproep ontvang en ik waarschijnlijk de oproep op dat apparaat zelf kan bijwonen met optionele functies zoals nummerweergave, bellen, contacten, berichten, 3,5 mm poort, etc?

Er zijn [draadloze bluetooth-telefoons] (http://www.vtechphones.com/telephones/cordless-phones/connect-to-cell).
op welke operator zit je?
Ik ben een beetje in de war, ben je op zoek naar een apparaat dat kleiner of draagbaar is of zoiets? Omdat het klinkt alsof je gewoon een extra telefoon wilt om je primaire apparaat te spiegelen.
Twee antwoorden:
Alphy13
2020-01-09 06:39:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De meeste wearables hebben deze functionaliteit. De Charge 3 voert deze functie goed uit. Hij trilt wanneer de telefoon overgaat en laat zien wie er belt en wanneer je een sms ontvangt. Het heeft een goed bereik via Bluetooth. Als u bereid bent meer uit te geven, kunt u meer functies krijgen van een smartwatch van Samsung of Apple.

K7AAY
2020-03-18 20:43:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koppel de telefoon met een laptop of desktop-pc. Zowel Windows 10 als Linux ondersteunen die functionaliteit.

Pop-upmeldingen op het scherm zijn standaard, en u kunt voor dat doel audibles toevoegen. Ik kan oproepen beantwoorden als ik op tijd opneem.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...