Vraag:
Elektronisch drumstel compatibel met Rock Band 4 op Xbox One
Simple Sandman
2015-10-29 22:15:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een elektronisch drumstel dat ik zowel voor recreatief gebruik (zoals een akoestische drumset) als voor Rock Band 4 kan gebruiken, bij voorkeur met pro-cimbaalondersteuning.

Ik zat te denken over het aanschaffen van een ION-drumstel, maar ik heb deze opmerking onder andere in deze thread gevonden.

V: Ik speel Rock Band met mijn ION Drum Kit. Zal de ION Drum Kit, evenals andere MIDI-drumkits, compatibel zijn met Rock Band 4?

A: Het korte antwoord is "nee, niet bij de lancering." Onze eerste prioriteit is ervoor te zorgen dat de oude Rock Band-instrumenten compatibel zijn op de eerste dag wanneer Rock Band 4 wordt gelanceerd - en dat zullen ze ook zijn! Als je ION-ondersteuning in Rock Band 4 wilt zien, kun je ION Audio dit laten weten door hier contact met hen op te nemen: http://www.ionaudio.com/support/. We weten dat velen van jullie Rock Band spelen met deze randapparatuur, en we werken actief aan het vinden van een oplossing voor dit compatibiliteitsprobleem.

Is er een alternatief voor het spelen van een e-kit met Rock Band 4 op Xbox One?

Een antwoord:
Simple Sandman
2015-11-10 21:45:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ging naar mijn Guitar Center en sprak met een van de drumtechnici en koos voor de Alesis Crimson Mesh Kit op basis van het aanpassingsniveau dat tegen de aangegeven prijs werd geboden. Deze kit geeft me het gevoel van een akoestische drumset met de toegevoegde mogelijkheid om mijn eigen geluiden te maken terwijl ik ruimte heb om uit te breiden. Ik heb gemerkt dat het ook zowel USB- als MIDI-uitgangen heeft, dus dit zal helpen bij het bewerken van mijn live drumsessies op de computer of bij het aansluiten van deze opstelling op een adapter voor Rock Band.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...