Vraag:
Zijn er USB-accu's die stroom kunnen leveren tijdens het opladen?
Tim
2016-02-06 07:10:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een externe batterij voor mijn telefoon. Maar ik heb net een Raspberry Pi gekocht en zou graag een UPS willen maken - redelijk goedkoop.

Ik heb geprobeerd mijn telefoon op te laden en op te laden het pakket met deze, maar het laadt het apparaat niet meer op wanneer het stroom krijgt.

Zijn er die dit kunnen doen?

Een antwoord:
Porixify
2016-02-06 10:50:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kort antwoord: Ja, er zijn powerbanks die dat kunnen. De powerbank moet de functie en uw telefoon echter ondersteunen. Een bekend merk van powerbanks kan deze functie ondersteunen. Anker is een type dat u kunt vinden op Amazon. Er zijn goedkopere.

Output: Dit wordt echter sterk aangeraden! Ten eerste omdat uw powerbank exponentieel in warmte zal toenemen, afhankelijk van uw telefoon. Ten tweede zal de powerbank vanaf nu dubbel zoveel tijd nodig hebben om op te laden dan niet tegelijkertijd je telefoon opladen. Ten derde duurt het, afhankelijk van je telefoon, zelfs nog langer om je telefoon op te laden, zelfs als je teruggaat naar een adapter en een stopcontact in de muur. Kies verstandig.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...