Vraag:
Toetsenbord voor Windows
Rubydesic
2015-10-26 05:01:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet dat dit een nogal saaie vraag is, maar ik moet hem stellen. Welk toetsenbord zou je aanbevelen?

Vereisten:

 • Prijs zou < $ 25 moeten zijn. Bij voorkeur < $ 20
 • Moet via USB worden aangesloten
 • Moet lang meegaan (meer dan 2 jaar)
 • Moet op ware grootte zijn. (Bevat alle normale toetsen, F1 - F12 , en een numeriek toetsenblok)
 • Moet QWERTY zijn
 • Moet pijltoetsen hebben die even groot zijn (voor gaming), zodat de en pijltjestoetsen niet kleiner zijn dan de en .
 • Moet beschikbaar zijn in de VS.

Voorkeuren

 • Een achtergrondverlichting (meerkleurig?)
 • Draadloos (indien draadloos, zou het langer dan 6 maanden op batterij moeten meegaan)
 • Bluetooth-verbinding
 • Als het een achtergrondverlichting heeft, moet deze zichtbaar zijn zonder de achtergrondverlichting ingeschakeld.
 • Toetsrollover van 3 of meer

Bedankt voor uw input.

Ter verduidelijking: dit toetsenbord is niet primair bedoeld voor gamen. Ik zou graag willen dat het in staat is.

Bluetooth-toetsenborden onder de $ 20 alleen zullen van zeer lage kwaliteit zijn, achtergrondverlichting, volledige grootte, enz. Toevoegen en je zult niets vinden dat lang meegaat. "Gaming" -toetsenborden zijn mechanisch, en die kosten nog lang niet in de buurt van $ 20. Je kunt een toetsenbord krijgen met een aantal van deze dingen, maar het zal niet lang meegaan bij intensief gebruik.
-1
"Moet lang meegaan (meer dan 2 jaar)" is waarom ik dat ter sprake bracht. Het hangt er helemaal van af hoeveel je het gebruikt, maar je kunt een niet-mechanisch toetsenbord gemakkelijk in minder dan twee jaar kapot maken.
@PrestonBadeer Nou, het gebruik van een normale gebruiker, wat codering en wat gamen (met pijltjestoetsen, WASD en muis). Ik weet niet zeker of ik te veel vraag?
Ik zou vrienden (incl. Steam / Origin-vrienden) vragen en op craiglist kijken. Ik heb een gratis gamingtoetsenbord bij mijn gaming-pc dat bij je beschrijving past en gebruik het nooit, ik weet zeker dat er mensen in de buurt zijn die hetzelfde verhaal hebben.
Vier antwoorden:
Journeyman Geek
2015-10-26 06:45:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van uw opmerkingen over het andere antwoord, en mijn eigen ervaringen, (en tot mijn eigen verbazing) ... gast, haal een dell.

Of specifiek de l1100 / SK-8115.

Ik ben een snob op het toetsenbord. Ik heb een mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting dat in de loop der jaren is afgezwakt tot een zeer comfortabel apparaat, dat ik op een dag aan mijn neefje zal overhandigen. Het is een elegant wapen voor een meer beschaafde tijd.

Soms heb je echter gewoon een verdomde, eenvoudige, in massa geproduceerde blaster nodig die recht schiet . Je hebt een in China gemaakte hamer nodig, geen gereedschap dat de goden zelf waardig is, bedoeld om wonderen te maken.

Het is een dell. Het is ontworpen om te worden gebruikt door stormtroopers uw gemiddelde kantoormedewerker. Ik heb nog nooit het geweer van een stormtrooper zien mislukken, en ik heb nog nooit een van deze doden gezien. Mijn laatste huis had er een doos van en je kunt deze vuil goedkoop krijgen. en ze overleefden zowel sysadmins als artiesten. Veeg ze af en toe af en ze zijn goed. Ze hebben een goed gevoel voor een prolitair membraantoetsenbord.

Ja, meestal worden ze gebruikt, opgeknapt of oud nieuw, maar dit toetsenbord is een van de weinige sterfelijke dat zou misschien wel de dodelijkheidstest kunnen doorstaan.

enter image description here

Sleutels van volledige grootte. extra grote spatiebalk. Ik heb het bij mijn laatste werk gebruikt, en het is niet half slecht .

Dit ziet er HEEL goed uit. Misschien wel degene die ik uiteindelijk koop. Ik zal een geaccepteerd antwoord toevoegen zodra ik er een heb gekocht.
Ik gebruik momenteel een van deze, en ik ben het volledig eens met uw bewering. Ik heb ook een mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting, maar op kantoor gebruik ik deze Dell die in 2006 bij de computer van mijn broer werd geleverd. Het is een geweldig stuk plastic.
Best slecht typen, voelt moeilijk aan. En nogal luidruchtig. Ik denk dat dat allemaal niet veel uitmaakt voor gamen.
@Gilles lol, ik typ ook, het is niet voornamelijk bedoeld om te gamen. Ik wil gewoon de mogelijkheid.
Cfinley
2015-10-26 08:41:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kijk eens naar het Logitech K120-toetsenbord. Dit toetsenbord voldoet aan al uw wensen, maar niet aan uw voorkeuren. Het kost $ 15 USD + verzendkosten. Het heeft een groot lettertype gedrukt op de toetsen voor maximale zichtbaarheid. Elk Logitech-product dat ik heb gehad, gaat meer dan 5 jaar mee. Mijn muis die net doodging, haalde bijna 7.

Logitech K120 Keyboard

Vereisten :

✔ Prijs moet $ 25 zijn <. Bij voorkeur < $ 20
✔ Moet via USB worden aangesloten
✔ Moet lang meegaan (meer dan 2 jaar)
✔ Moet op ware grootte zijn. (Bevat alle normale toetsen, F1 - F12 , en een numeriek toetsenblok)
✔ Moet QWERTY zijn
✔ Moet pijltoetsen hebben met dezelfde grootte ( voor gaming), zodat de en pijltjestoetsen niet kleiner zijn dan de en . ✔ Moet beschikbaar zijn in de VS.

Voorkeuren :

X Een achtergrondverlichting (meerkleurig?) X Draadloos (indien draadloos, gaat het meer dan 6 maanden mee op batterij)
X Bluetooth-verbinding
X Als het heeft achtergrondverlichting, het moet zichtbaar zijn zonder dat de achtergrondverlichting aan is.

Ook mooi toetsenbord. Als ik er een koop, zal ik deze vraag bijwerken met een geaccepteerd antwoord.
Weet je of ze een versie van de K750 hebben zonder zonne-energie?
Ik kan dit garanderen als ik nu op één typ, naast alle anderen in mijn kantoor.
Journeyman Geek
2015-10-26 05:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is niet zomaar een toetsenbord, maar de Logitech MK220 is waarschijnlijk het kleinste grote toetsenbord dat ik ooit heb gebruikt (wordt geleverd met een muis). De levensduur van de batterij wordt gemeten in jaren en standaardbatterijen allround.

De volledige grootte, verspilt gewoon helemaal geen geen ruimte, mooie heldere toetsen zonder achtergrondverlichting. Werkt met Windows en Linux, en draadloos via een dongle.

Ik denk dat ik SGD 35 heb betaald voor de bundel, hoewel de lokale prijzen natuurlijk variëren.

Logitech MK220

Hmm. Ik denk dat dat boven mijn budget ligt, en ik ben ook vergeten te vermelden dat ik dit graag zou willen gebruiken om te gamen (een klein beetje: P), dus die rare pijltjestoetsen zijn misschien een beetje vervelend. Maar bedankt voor de hulp.
Logitech maakt goede solide toetsenborden, en het is sowieso de moeite waard om naar te kijken. De OEM-toetsenborden van Dell zijn redelijk bruikbaar, en ik ken een plaats die lokaal overtollig / goedkoop verkoopt. Dat gezegd hebbende, ik heb geen voeling met goedkope toetsenborden, maar voor die prijsklasse zou ik gewoon een generiek cheapie of drie krijgen; p
Haha, ik gebruik een MS-toetsenbord dat vroeger waarschijnlijk erg chique was, maar nu faalt het bij mij, de W-toets werkt niet zo goed, en de batterijduur is ongeveer 4 maanden, dus je kunt begrijpen waarom Ik wil een nieuwe :) Maar bedankt voor je hulp, en ik hoop dat dit antwoord iemand anders helpt :)
André Stannek
2015-10-26 15:39:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je van platte toetsenborden houdt, raad ik de Cherry Stream aan. Ze hebben zojuist een nieuwe revisie uitgebracht met de 3.0. Ik gebruik dit toetsenbord al jaren en heb het al twee keer gekocht. Ik kan me niet herinneren hoe lang de eerste duurde, maar het was de laatste 5 jaar bij intensief gebruik.

Ik weet niet zeker hoeveel het in de VS is, maar in Duitsland kun je het voor minder krijgen dan 20 €, wat ongeveer 22 $ zou zijn.

Het komt niet overeen met uw voorkeuren, maar met al uw vereisten. Zoals anderen al zeiden, komen uw voorkeuren niet echt overeen met de prijs die u bereid bent te betalen. Als u niet veel meer wilt betalen, raad ik u aan genoegen te nemen met een goed onverlicht toetsenbord met snoer.

Cherry Stream keyboard - black Cherry Stream keyboard - white

EDIT

Na bespreking in de commentaren lijkt het erop dat het een beetje moeilijk is om het toetsenbord in de VS te krijgen. De 3.0 is pas een paar dagen geleden geïntroduceerd. De voorganger is de Stream XT die ik daadwerkelijk gebruik en die hier beschikbaar is voor $ 35. Ik heb er niet aan gedacht dat Cherry een Duitse fabrikant was.

Het probleem is dat het geen backslash-sleutel heeft :( Ik zal het echter nog steeds overwegen.
@RubyJunk de foto's die zijn toegevoegd laten de Duitse layout zien. Heb je de Engelse gecontroleerd?
@AndréStannek De productpagina laat zien dat er een Amerikaanse lay-out bestaat, maar uit het gegevensblad is niet duidelijk of de Amerikaanse lay-out een fysieke lay-out in Amerikaanse stijl heeft. In elk geval zal de getoonde fysieke lay-out, indien geconfigureerd voor een Amerikaanse lay-out, een backslash hebben op de toets met het label `` # ''.
@AndréStannek Ik kan het niet vinden ... Kunt u een link geven?
@Random832 ja, je kunt altijd de layout-softwarekant wijzigen, maar daarvoor moet je je layout uit je hoofd kennen. Ik heb ooit een Engels toetsenbord gebruikt omdat het beter is voor programmeren. Toen ik overschakelde naar de Duitse lay-out (bijvoorbeeld vanwege umlauten), kon ik geen speciale chracter meer vinden ;-)
@AndréStannek ja, maar het probleem is de fysieke lay-out. Zelfs met een Amerikaanse softwarelay-out heeft een Europees toetsenbord een vreemd gevormde Enter-toets en backslash-toets op de verkeerde plaats voor een Amerikaanse gebruiker. Softwarelay-outs kunnen dat niet oplossen (hoewel AIUI ze die informatie * opslaan * voor gebruik met toetsenbord-apps op het scherm)
@Random832 oh, ja. Punt gemaakt...
@RubyJunk [Amazon] (http://www.amazon.com/Cherry-eVolution-STREAM-Multimedia-Keyboard/dp/B001QUDJX8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445889901&sr=8-1&keywords=cherry+stream) heeft de voorganger vermeld, maar het lijkt me vrij prijzig. Ze hebben de 3.0 niet, maar deze is net geïntroduceerd. Misschien zal het binnen een paar dagen de VS bereiken. Cherry is tenslotte een Duitse fabrikant. Ik heb daar niet aan gedacht, sorry: - /


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...