Vraag:
Kiezen tussen computer, laptop of tablet-hybride
JanM
2016-11-08 16:15:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ik gebruik niet al mijn computerhardware regelmatig meer en wil iets veranderen. Momenteel heb ik:

  1. 1 stationaire computer die recente games kan draaien
  2. 1 mini-tv-computer die erg stottert en ik wil af van
  3. 1 externe virtuele server met Linux
  4. een router met een ingebouwde NAS-mogelijkheid waarop ik harde schijven kan aansluiten

Mijn idee was om de stationaire computer te gebruiken om te gamen en de minicomputer voor Netflix en zo op de tv.
Mijn persoonlijke situatie is echter veranderd naar een niveau waarop ik mijn stationaire computer meer. Na het werk gebruik ik meestal de minicomputer. Dit heeft ertoe geleid dat ik twee "uiteenlopende" werkplekken heb.
Bovendien ben ik de meeste weekenden weg en gebruik ik geen van beide computers, hoewel ik wou dat ik een mobiele computer bij me had. Andere weekenden heb ik tijd om te gamen, hoewel het een paar uur duur is.
Dit zijn dus mijn nieuwe vereisten:

  1. Wees mobiel genoeg om in het weekend mee te nemen
  2. Geschikt om games te spelen in Full HD-resolutie. (Skyrim Special Edition als een benchmark)
  3. Geschikt voor programmeren / compileren (meestal Python en Go) en draaiende kantoorsoftware
  4. Heb een soort kabel-docking-oplossing zodat ik het gemakkelijk kan verplaatsen van tv naar thuiskantoor en neem hem ook mee in het weekend zonder elke keer 5 verschillende kabels te hoeven verwijderen

Mijn idee was om beide computers in te ruilen voor een laptop of een zeer krachtige tablet ( als dat bestaat). Mijn opslag-harde schijf zou naar mijn router-NAS gaan en daardoor zowel thuis als onderweg toegankelijk zijn. Ik dacht er ook aan om mijn virtuele server als een extra werkruimte te gebruiken, maar ik weet niet zeker of ik deze regelmatig zou gebruiken (aangezien er goed internet voor nodig is). Ik wil Ubuntu en Windows parallel installeren.

Wat zou je kopen als je mij was? Mijn budget is ongeveer $ 1500 (eigenlijk euro).

Ik heb gekeken naar de Razer Blade, die aan mijn eisen lijkt te voldoen, maar boven wat ik wil uitgeven en misschien zelfs overweldigd wordt voor de paar keer dat ik echt aan het gamen ben.
Een andere optie is om alleen de minicomputer te vervangen met een budget tablet of laptop, maar dan heb ik toch twee werkplekken.

Een antwoord:
NZKshatriya
2016-11-08 22:36:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat dit werkt MSI 17.3 "GE72VR Apache Pro-009

  GeForce GTX 1060 6 GB (VR Ready) Intel Core i7 6700HQ (2,60 GHz) 16 GB geheugen 1 TB harde schijf 256 GB SSD 17,3 "Full HD 1920 x 1080 16,49" x 11,02 "x 1,14" 5,95 pond DVD Super Multi  

Aanbevolen specificaties voor Skyrim: SE

Besturingssysteem: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-bits versie)

Processor: Intel i5-2400 / AMD FX-8320

Geheugen: 8 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GTX 780 3GB / AMD R9 290 4GB

Opslag: 12 GB beschikbare ruimte

Wat betreft het gebruik van het systeem voor programmeren / compileren: ik gebruik een lager MSI-spelsysteem, een GL62-6QF voor C ++, en het bouwen van aangepaste linux-distributies in zowel virtuele als native situaties.

Als het gaat om de installatie van thuisbioscoop versus thuiskantoor, weet ik niet zeker hoe je de zaken hebt ingesteld, maar ik gebruik een ontvanger met HDMI-doorvoer naar de tv, dus alles wat nodig is, is één HDMI-kabel naar de ontvanger-ingang voor zowel surround sound als visuele uitvoer. Gebruik ook een volledig mechanische k eyboard en bedrade muis in plaats van de ingebouwde KB / touchpad.

Het systeem weegt 5,95 lbs (2,698875 kilo), wat ik persoonlijk niet als te zwaar zou beschouwen in een rugzak als ik ergens in een weekend naartoe verhuis .

1.599USD / 1.447,47Euro

Interessant. Hoewel ik niet de grootste fan ben van 17 "laptops, zal ik er wel eens naar kijken. Ik moet gewoon een goede prijs vinden in Duitsland, het lijkt hier wat duurder te zijn.
Hé, het zou altijd de nieuwe GT83-serie kunnen zijn, met iets van 18,3 "en 13Lbs + Dan weer pakken ze dubbele 1080s in SLI ... en draaien iets rond de 4 tot 5.000 USD ... Het verbaast me dat niemand anders heeft gereageerd in met suggesties.
oh wacht, ik bedoelde 17 "is te groot, niet te klein. Bevat de MSI de volledige versie van GTX 1060 of is het een" mobiele "versie met minder rekenkracht?
Ik maakte een grapje, het kwam niet goed over, ik bedoelde dat het in ieder geval geen 18 "laptop is lol, de dominator line-up, is een wangedrocht ... nauwelijks een" laptop "meer als een Lap Crusher Wat betreft vraag 1060. Hier is een gamingbenchmark van [Techpowerup] (https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GE72VR_Apache_Pro/9.html) Merk op dat ze testen met dezelfde instellingen voor desktop-GPU's, dus om te laten zien wat je kunt verwachten van een gaming-laptop in plaats van een desktop.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...