Vraag:
IT-netwerken: kleine beheerde 2-poorts netwerkswitch?
Dale Mahalko
2017-09-26 12:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bestaat er zoiets als een volledig beheerde mini 2-poorts netwerkswitch?

Ik zou printers willen verplaatsen naar een speciaal en geïsoleerd VLAN, maar de meeste printers hebben geen ingebouwde in VLAN-ondersteuning, en ze bevinden zich op plaatsen waar meerdere walljacks beschikbaar zijn, zodat deze niet altijd correct op een statisch toegewezen muur-VLAN-poort correct worden aangesloten.

Ik zou de printers willen instellen met een kleine beheerde schakelaar die ze naar het juiste VLAN stuurt, en anders werkt het gewoon niet als een van de bekabeling wordt verwisseld door personeel dat de zomer schoonmaakt. De switch moet een manier hebben om de MAC van de printer te detecteren en een verbinding te weigeren als die MAC niet kan worden gevonden.

Een antwoord:
Guntis
2017-10-03 00:16:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikrotik heeft verschillende apparaten, bijvoorbeeld MAP met een adviesprijs van $ 45. Draadloos U kunt uitschakelen. U kunt het via POE voeden.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...