Vraag:
Cherry MX Blue mechanisch toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting
Thomcdrom
2015-11-27 16:19:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een Cherry MX Blue -toetsenbord met RGB-achtergrondverlichting. Ik gebruik een eerste revisie van Razer BlackWidow 2013 en ik ben dol op de schakelaars erop. Ik heb MX Brown -schakelaars geprobeerd, maar ik ben niet blij met de klik.

Het is niet voor de nabije toekomst, dus als je toetsenborden kent die ermee worden gelanceerd zorg ervoor dat u het toevoegt. Ik heb een ONBEPERKT budget voor dit toetsenbord.

Het zal worden gebruikt voor games, maar vooral voor het typen van dingen. Ik ben een zware typer, dus ik zou er graag een willen hebben waar de benen niet af springen.

Ik zou je adviseren om eerst uit te zoeken of blauw inderdaad de schakelaar is die je wilt. Rood hoort voor gamen te zijn, maar ik vond het (op een nieuwe Corsair K95) vreselijk voor moba-spellen waar constant ingedrukte knoppen zeldzaam zijn en het draait allemaal om de timing van een enkele druk (ook - totaal anders dan mijn laptop). Omdat het lastig is om deze te retourneren nadat je het hebt uitgepakt en geprobeerd, en ze ook redelijk duur zijn, wil je waarschijnlijk een van [deze] (http://www.amazon.com/Max-Keyboard-Keycap-Cherry -Sampler / dp / B00E71W4O8 / ref = sr_1_1? Ie = UTF8 & qid = 1409795458 & sr = 8-1 & keywords = mechanisch + schakelaar + tester) baby's.
Goed idee. Tot dusver had ik Blue, Razer greens, browns clears rubberdom butterfly and chicklet. heb ook de nieuwe macbook-schakelaars geprobeerd, maar ze zijn niet voor een extern toetsenbord. Ik hou echt van de klik van de blues, misschien zijn de beste type hemel goede voor mij, maar ik heb gehoord dat ze ook niet RGB zijn.
Als uw budget echt onbeperkt is, waarom zou u er dan niet één op maat laten maken? waarschijnlijk maar een paar duizend dollar.
Ik denk niet dat Cherry MX Blue RGB meer wordt gemaakt. als ze me een stabiele klik van 10 jaar kunnen garanderen, zou ik er een krijgen. Ik heb er ongeveer elke 2 jaar een nodig vanwege het ontbreken van een switch.
Drie antwoorden:
JostySpoons
2015-11-27 18:12:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van MX Blue-schakelaars is bekend dat ze de meest voelbare feedback en luidste klikgeluiden van Cherry's MX-reeks hebben. Als je het gebruikt om te gamen (wat ik vermoed van de razer), wil je kijken naar de MX Cherry Red-toetsenborden. Deze hebben lichte feedback en een stillere klik, waardoor het spel veel soepeler is. Er is een goed antwoord op hier.

Je kunt niet veel Cherry MX Blue RGB-toetsenborden vinden, aangezien RGB-toetsenborden over het algemeen zijn ontworpen voor gamers en gamers hebben de neiging om MX Red te gebruiken. Er waren de Corsair K70 en K95 RGB MX Cherry blue-toetsenborden, maar deze zijn beschikbaar op de corsair-website, maar lijken in veel winkels te zijn stopgezet.

Ik zou het equivalent willen voorstellen Corsair K70 RGB Mechanical Toetsenbord. Het heeft Cherry MX Red-schakelaars voor soepel gamen en volledig programmeerbare RGB-achtergrondverlichting, het heeft ook veel effecten op de verlichting en solide software om dit te doen. Het is ook de nieuwste editie van 2016 die zojuist is uitgebracht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er binnenkort een nieuwere versie aankomt.

: /, daar was ik bang voor. het probleem is dat ik de liniarbult niet leuk vind. Ik heb gehoord dat hetzelfde / dicht bij de rubberen koepel is waar ik helemaal geen fan van ben. Ik begrijp gewoon niet waarom de MX Blue-lijn zo impopulair is. ook als ik een kleine scherptediepte nodig heb, gebruik ik meestal een chicklet- of vlindertoetsenbord, dus responstijd is hier geen probleem.
Aangezien u geniet van de Razer, waarom probeert u dan niet de nieuwe Razer BlackWidow Chroma? Razer hebben hun eigen merk mechanische schakelaars, maar ik ben niet zeker over het geluidsniveau van de toetsaanslagen.
Ik heb een van hun nieuwe razer-schakelaars geprobeerd en ze hebben een heel metalen gerinkel. zoals ik al zei, ik had geluk en kreeg een Cherry MX-versie.
Peter Zhu
2015-11-27 21:45:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Josh Spoors geeft een geweldige uitleg over de verschillende schakelaars, dus ik ga het niet nog een keer doen. Maar wat ik ga doen, is u een product aanbevelen. Aangezien de K70 RGB met Blue Switch niet meer leverbaar is, is er nog een geweldig product. Laat me je voorstellen aan de GSkill KM780 RGB met de Cherry MX Blue-schakelaar. GSkill is nieuw op de toetsenbordmarkt, maar is een zeer goede speler in de RAM-industrie. Hun eerste poging tot een toetsenbord is geweldig. Het is stevig gebouwd, wordt geleverd met echte Cherry MX-schakelaars en heeft bijna alle functies die een K70 heeft.

Cool bedankt voor de suggestie. maar ze maken of hebben de blues nog niet gemaakt, op hun site kan ik de blauwe editie van het toetsenbord niet vinden.
@Thomcdrom Waar bevindt u zich?
Nederland, maar ik kan importeren voor de VS.
Er staat op de pagina dat cherry blues op een later tijdstip beschikbaar zal zijn :) dus aangezien je het deze seconde niet goed nodig hebt, kun je het misschien afwachten ... het is echter een erg goed uitziend toetsenbord!
JohnDoe
2016-03-11 09:14:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BEWERKEN: Een andere officiële Cherry MX Blue RGB-optie is onlangs beschikbaar gekomen, de Cooler Master MasterKeys Pro L / S. Dit toetsenbord is niet bepaald nieuw, maar ik negeerde het een tijdje nadat de Cherry MX Blue-versies oorspronkelijk waren vertraagd. Het toetsenbord is momenteel beschikbaar en beschikbaar voor iedereen die naar opties kijkt naast het Corsair-toetsenbord.

BEWERKEN: Sinds ik dit antwoord voor het eerst schreef, Corsair heeft verrassend genoeg de K70 RGB in Cherry MX Blue-schakelaars teruggebracht. Ze waren een paar dagen geleden beschikbaar op Amazon, maar waren snel uitverkocht. Helaas is het het lijkt erop dat deze niet zullen worden aangevuld, wat betekent dat de Strafe RGB waarschijnlijk de beste optie is voor Cherry MX Blue.

De Corsair Strafe RGB is beschikbaar in Cherry MX Blue-schakelaars, en is een geweldige optie als je niet kunt wachten op de K70 RGB Blue. De beoordelingen voor dit toetsenbord zijn de afgelopen maanden verbeterd en degene die ik heb geprobeerd, had geen problemen.

Een van de eerdere antwoorden noemde het G.Skill KM780-toetsenbord en het KM780R RGB kan nu worden gereserveerd, tenzij Amazon tegen ons liegt. De RGB-versie van dit toetsenbord zal waarschijnlijk nooit beschikbaar zijn voor Cherry MX Blue-schakelaars. De Amazon-pagina's voor de KM780R MX Blue RGB bestaan ​​niet meer.

Er is ook het Poseidon Z RGB -toetsenbord, dat relatief goedkoop is voor een RGB-toetsenbord. Dit toetsenbord heeft GEEN echte Cherry MX-schakelaars (Kalih Blue), en ik zou dit alleen als laatste optie kopen, omdat sommigen klagen over het kapotgaan van de schakelaars na een tijdje gebruik.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...