Vraag:
Meerdere poorten, 100 W @ 5 A, USB-C-oplader
ELLIOTTCABLE
2017-04-06 23:46:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb geprobeerd een paar Anker PowerPort -stijl 5-poorts USB-laders in mijn huis (computerbureau, haltafel, laboratoriumwerkbank) te vervangen door exemplaren waarop ik mijn 15 ″ Macbook Pro.

Nu komt de MBP uit op 4,35 A @ 20 V (wat de Apple 87 W stroomadapter levert); maar het snelste Anker USB-C-product dat ik kon vinden, ondersteunt slechts 30 W op een enkele poort (en slechts heeft een enkele poort), terwijl het ook serieuze productieproblemen waardoor het niet geschikt is voor dagelijks gebruik - terwijl het enige product met meerdere poorten met USB-C zelfs geen stroomtoevoer ondersteunt (levert alleen de basis 5V, voor een totaal van 15 W!)

De zoektocht gaat dus verder. Ik heb nodig:

  1. Een multi-port ... (idealiter zou veel-poort - 6+ geweldig zijn; maar minimaal 4)
  2. ... USB-C ... (≥4 USB-C-poorten; hoewel een paar 5V USB-A-poorten niet mis zouden gaan)
  3. ... 100W oplader. (dwz ondersteunt de 20V-modus van USB-PD)

Wat ik niet nodig heb, is:

  • Een hub , (ik heb geen enkele gegevensdoorvoer nodig, gewoon opladen via de muur van meerdere USB-C-apparaten tegelijk, waar ik ook ben in huis)
  • noch opladen op volledige snelheid van meerdere apparaten . (zolang een individuele poort 100 W kan opladen als hij alleen wordt gelaten, ben ik blij als het aansluiten van meerdere high-draw-apparaten het langzamer maakt)
Drie antwoorden:
Da Jestre
2017-07-21 01:52:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor zover ik weet bestaat er niets met meer dan 2 poorten. (2017-07) Zelfs de chips om het te maken zijn voor zover ik kan zien beperkt tot 2 poorten. Wilde dit zelf al een tijdje voor een groep pixels en andere apparaten van het type C. Ze komen dichterbij: Lifepowr heeft een indiegogo met 100W type c dubbele poorten. https://www.indiegogo.com/projects/lifepowr-a3-world-s-1st-usb-c-power-delivery-pack-battery-powerbank#/

Ik zie dat je je hebt aangemeld om te antwoorden - dat is een goede link! Het is een batterijpakket, in plaats van een muurwrat, maar het past zeker in mijn straatje. (Als ze nu maar een versie deden met iets meer als 60Ah, in tegenstelling tot slechts 25Ah ...)
Christopher Hostage
2017-09-19 21:19:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In september 2017 zijn de keuzes nog steeds klein voor USB-laders met meerdere C-poorten met hoog wattage. Google biedt hier een lader met twee C-poorten met laag wattage: https://store.google.com/us/product/usb_c_dual_port_charger?hl=nl

De meeste telefoons die met plezier kunnen worden opgeladen met A-naar-C-kabels van traditionele high-wattage multi-A-port laders. Ik vermoed dat consumenten zullen proberen meerdere 87W MacBook Pro's op hun 100W laders aan te sluiten, en de lader de schuld geven omdat ze het niet bijbenen.

Karatekid430
2018-05-21 07:53:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je een echte 100 W speciale USB-C-oplader wilt die geen andere functie heeft (geen andere poorten die het vermogen stelen, alle 100 W zit in de ene USB-C, en geen dockingstation), dan raad ik de Wacom MobileStudio aan Pro-oplader:

https://buywacom.com.au/products/accessories/cables-and-power/power-adapter-for-mobilestudio-pro.html

Als er bezoekers in Australië zijn, geloof ik dat het een RCM-certificering heeft voor gebruik hier. Ook is het snoer helaas niet afneembaar. Laptopfabrikanten die deze laders maken, hebben de neiging vast te houden aan wat ze gewend zijn, namelijk laptopladers met hardwired koorden. Dit betekent dat het snoer niet kan worden vervangen als het beschadigd is, het kan niet worden verwisseld voor kabels van verschillende lengtes, en als het iemand echt iets kan schelen, zou het onmogelijk worden om een ​​iPad snel op te laden met de USB-C naar Lightning-kabel (de enige manier om op te laden momenteel op volle snelheid).


Wat betreft meerdere poorten, er zijn er met 8x 60W USB-C PD-poorten. Ook degenen met zes en vier, plus een kast met 20x PD-poorten (tot 60 W elk, maar gedeeld met 120 V per bank en 4 banken voor een totaal van 480 W):

Kunt u dit opsplitsen in twee verschillende antwoorden? Op die manier kan de gemeenschap over elk stuk afzonderlijk stemmen. Volgens OP's profiel komen ze ook uit de VS, dus je laatste alinea is niet bepaald nutteloos.
Bedankt voor de informatie die je hebt meegebracht om te delen, @Karatekid430. Dat merk ziet er veelbelovend uit, vooral omdat het rackmount is!
Nu, in dezelfde ‘het is niet voor jou, het is voor de meerderheid van de andere mogelijke lezers’ geest, denk ik dat ik je bewerkingen hieronder zal behandelen - ondanks het feit dat ik zeker weet dat je StackExchange onmiddellijk hebt afgezworen. Dat is niet hoe we de dingen hier doen. Hoewel we proberen de * geest * en * inhoud * van zowel vragen als antwoorden te behouden, kan alle inhoud op deze sites worden bewerkt door andere gebruikers met meer ervaring op de site. Dat is ongeacht of u hier bent gekomen met de wens dat uw commentaar wordt bewerkt - nogmaals, wij bewerken voor velen, niet voor weinigen.
(Ik bied het bovenstaande voornamelijk aan in de geest van '[laat een reactie achter] (https://stackoverflow.com/help/privileges/vote-down) en leg uit * waarom *, als je iets tegenstemt' - een andere gemeenschapsnorm, hier in de buurt!)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...