Vraag:
Wat is een goede USB-microfoon voor het opnemen van instrumenten?
ArtOfCode
2015-11-01 19:21:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een USB-microfoon om opnames van instrumenten te maken.

Deze moet:

  • compatibel zijn met Windows 10 via USB
  • een geschikt frequentiebereik hebben (ik wil dat het zo veel mogelijk van het spectrum omvat, zodat ik het naar wens kan bewerken)
  • redelijk goedkoop zijn (ik hoop het te krijgen voor minder dan £ 20 / $ 30 )
  • in winkels in het VK liggen, dus ik betaal geen verzending naar het buitenland
  • (uiteraard) maak opnamen van de best mogelijke kwaliteit

Bonuspunten voor eenvoudige installatie, gemakkelijke compatibiliteit met Audacity en lagere prijzen. Nu weet ik zeker dat ik een aantal dingen heb gemist, dus schreeuw tegen me als jullie meer informatie willen.

Welke instrumenten?
@DJMcMayhem Piano meestal, hoewel ik het voor elk akoestisch instrument zou kunnen gebruiken.
`be in shops in the UK` - omvat dit ook online winkels zoals Amazon?
@bob Ja, als het amazon.co.uk is, niet amazon.com.
Er zijn ook enkele goede antwoorden op mijn eigen vraag [hier] (http://hardwarerecs.stackexchange.com/questions/169/good-cheap-microphone-for-speech-voice-recording) (inclusief uw eigen :-)). Hoewel mijn vraag vooral ging over het opnemen van voice-over, zijn die microfoons waarschijnlijk ook geschikt voor wat je wilt doen. Je zult ook meer dan $ 30 moeten betalen als je iets heel goeds wilt krijgen.
heh. Als een * investering * zouden een breakout-box en een * goede * microfoon je een paar honderd kosten. TOTAAL de moeite waard. Ik heb een oud oud model maudio mbox2 en een paar SM57's en de opnames zijn waanzinnig goed.
Een antwoord:
Adam
2015-11-02 06:39:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor die prijs kun je niets geweldigs krijgen, maar er zijn nog een paar opties. Ik beveel dezelfde microfoon aan die ik @JonasCz hier een tijdje geleden heb aanbevolen: de Tonor USB-condensatormicrofoon. Omdat het een kleine, goedkope microfoon is, heeft hij een uitstekende kwaliteit.

Specificaties

  • Gevoeligheid: -55dB tot 2dB
  • Frequentiebereik: 50Hz tot 16KHz
  • Geluids-ruisverhouding:> 36dB
  • Snoerlengte: ~ 2m
  • Spanning: 1,5V

Tonor USB Condenser Mic

Ik heb dit als een tijdelijke microfoon gebruikt en het klaart de klus gemakkelijk. Maar zoals @JourneymanGeek zegt, is het de moeite waard om te investeren in een betere microfoon (de meeste mensen kiezen de SM57 als hun eerste kwaliteitsmicrofoon) en een kleine interface, ervan uitgaande dat je hier voldoende gebruik van maakt om een ​​upgrade te rechtvaardigen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...